Wednesday, 28 September 2011

rindu nyer...

11:22 By mohd zainudin 1 comment

Assalamualaikum...sorry kepada kawan-kawan dan followers semua sebab dah lame aku tak update blog nie. Bukan aku sengaje taknak update blog nie, tapi terlalu banyak kengkangan bila nak tulis blog ni. Huhuhu... Sejak aku menjadi mahasiswa UITM banyak sangat assignment dan aktiviti kolej yang perlu aku hadir. Memang adat orang tinggal dekat universiti macam ini. Ape pun aku gembira tinggal dekat sini sebab banyak sangat pengalaman yang dapat serta kawan-kawan dari pelbagai negeri. Ape lagi ek aku nak cerita ek?? Cara hidup di UITM PUNCAK PERDANA?? Macam mane nak cakap ek.. Senang cakap ada baik dan ada buruk la. Ok sekarang aku cerita benda baik,dari segi kolej memang tip top sebab dalam banyak-banyak kolej di Shah Alam kolej di Puncak Perdana menggunakan nama bunga Jasmin. Berbanding dengan kolej yang lain hanya mengunakan nama pokok. Dari segi kelemahan?? Mungkin coverage la. Kalau nak guna broadband mesti lembab sebab erea kolej kami adalah bukit. Huhu... Kepada kawan-kawan atau anda yang nak masuk UITM memang berbaloi sebab banyak kerajaan support untuk orang melayu dan bumiputera. Hurm...aku dah melalak kot lain nampak nyer.hehe... Sebenar nye aku rindu sangat sangat nak menulis blog tiap tiap hari, jadi aku harap korang semua sudi-sudila jenguk blog yg tak seberapa ni ek. Salam rindu....

1 comments:

  1. musim sibuk skrg ni bg semua penuntut...
    huhuhu...
    saja buat blog walking n usha entry.. smbil2 tambah dana tabung blog anda.
    jom singgah... moga berjaya menjadi blogger terbaik.. hihihi
    salam singgah

    ReplyDelete