Saturday, 14 January 2012

Mimpi GiGi Tercabut

05:16 By mohd zainudin 1 comment


Assalamualaikum..

Lame tak update blog ini sebab aku busy dengan final exam sekarang. Memang nak rehat sekejap dari dunia bllogging. Tapi hari ini aku nak share something. Petang tadi aku mimpi yang gigi atas tercabut. Kalau sebatang takpe lah jugak. Ini 3 batang do.... Aku mula lah tak sedap hati. aku terus bukak MIENAH (laptop) dan start GOOGLE kat tenet.Huhu... google punyer google hasil nyer PETANDA SAUDARA TERDEKAT AKAN KEMALANGAN ATAU MENINGGAL.

        Alamak aih...seram aku kalau macam ini.. Tapi nasib baik ade kawan aku bagitahu yang mimpi itu mainan tidur. Apa pun setiap kejadian yang berlaku ada hikmahnya. Yang baik kita ambil dan yang buruk kite sepak tepi.hehehe. Wassalam..

1 comments: