Saturday, 20 August 2011

sakit nyer..

02:10 By mohd zainudin 1 comment

sudah beberapa hari aku sakit. Tengok dari luar memang macam biase sihat n happy. Tadi mase sahur tadi tiba-tiba aku rasa sakit. Mula-mula memang ingat sekejap je, tapi menjejaskan masa tidur aku.Huhuhu... hari ini aku nekad nak pergi klinik nak tahu penyakit aku ini dan hasil nyer memang aku kena buat rawatan beberapa kali untuk meghilangkan rasa sakit ini.

Buat mase ini aku tidak memberitahu sesiapa sebab aku boleh handle sendiri. Sebenarnya aku ada 2 pilihan nak bagi rasa sakit ini hilang. Cara pertama memang aku tak berani coz ade sebab tertentu yang aku tak boleh bagitahu. So aku decide nak buat rawatan susulan di klinik. Harap-harap rasa sakit aku akan berkurangan. Amin...

1 comments: