Saturday, 16 July 2011

happy nyer nak masuk u

21:09 By mohd zainudin 8 comments

assalamualaikum.... aku rase happy sesangat sebab aku dapat melanjutkan pelajaran keperingkat yang lebih tinggi. nak tahu kat mane?? jeng jeng... UITM SHAH ALAM!!! syukur sesangat sebab dapat tawaran tu. kawan-kawan yang lain pun ade jugak yang dapat satu uni ngan aku, takdelah aku keseorangan nanti. Mak aku bila tau aku dapat universiti bukan main panjang je sengeh 24 jam.ish... ish.. hurm lepas nie busy lah sikit sebab kene buat medical chek up, nak buat buku bank, dan yang paling penting sekali... hehe SHOPING!!!! dalam suka pom ade juga yang sedih kan. kepada kawan kawan yang tak dapat sambung tu jangan putus asa. umur kita panjang lagi. banyak lagi cabang- cabang yang lain boleh kita terokai.. rezeki tuhan banyak... mungkin bidang bidang yang lain lebih cerah lagi. so buat yang terbaeeek..amin

8 comments:

  1. thanks tukang komen kat atas

    ReplyDelete
  2. gud luck n study hard....

    http://mat-jungle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. tahniah2 cz dpt masuk uni...hehe...selamat menempuhi alam student..hehe :D

    ReplyDelete
  4. terima kasih kepda komen komn kat atas. saya dapat kos tentang sains pengurusan pusat sumber n maklumat

    ReplyDelete
  5. congratz! Akakpun student uitm shah alam dulu. Baru jer habis last year. All the best & good luck ye!

    ReplyDelete